Vermijd de hinder en verdien extra punten!

Vanuit Zeeburgereiland of IJburg kiezen veel fietsers een route over de Amsterdamse brug en Zeeburgerdijk richting Oost of Centrum, en andersom. Op dit moment is een deel van het fietspad op de Zeeburgerdijk in Amsterdam-Oost afgesloten in verband met werkzaamheden. Dat kan leiden tot hinder, en daar zit natuurlijk niemand op te wachten…

Ontwijk de hinder-challenge
Daarom hebben wij, speciaal voor jullie, de ‘Ontwijk de hinder‘ challenge in het leven geroepen! Vanaf nu kun je wekelijks 100 punten sparen door de hinder te vermijden. Activeer de challenge in het Challenge-menu op de Community pagina en rij rustig en relaxed via een alternatieve route naar je bestemming.

Op deze manier hopen we op twee manieren een steentje bij te kunnen dragen aan jullie fietsplezier. Namelijk door het aanwijzen van relaxte fietsroutes om te fietsen, en het uitdelen van extra punten!

Hoe doe ik mee?

  • Open je Toogethr Cycles app
  • Ga naar de Community pagina
  • Tik op Start een challenge en activeer de Ontwijk de hinder challenge
    • scroll een beetje naar beneden, ze staan op alfabet gesorteerd
  • Kijk op het kaartje voor een alternatieve route
  • Spring op je fiets en tik op Start!

Veel plezier!