Lokale ondernemers in de webshop

Onlangs hebben wij een enquête uitgestuurd die jullie massaal hebben ingevuld. Waarvoor onze dank! Uit deze enquête kwam naar voren dat velen het leuk zouden vinden om meer lokale ondernemers in de webshop te hebben staan. En we hebben naar jullie geluisterd!

Hieronder vind je de lokale ondernemers die momenteel in de webshop te vinden zijn:

De Krat – €5 of €10 korting
“Bij de Krat willen wij mensen duurzaam, écht lekker én gezond laten eten. Ons doel is een bijdrage te leveren aan een eerlijke voedselketen en een gezonde samenleving. Met onze zes verschillende Kratten zit er vast ook een bij voor jou. Wij bedenken de heerlijkste recepten, doen voor jou de boodschappen en bezorgen onze duurzame maaltijdbox bij jou thuis, inclusief receptenboekje.”

Fietsenwinkel Joop Harmans XL – €10 korting
Nieuw slot nodig? Of is je fiets toe aan een opfrisbeurt? Met bijna 75 jaar ervaring ben je bij Joop Harmans XL aan het juiste adres. Met deze voucher krijg je €10 korting bij de fietsenwinkel in Amsterdam-Noord.

Hotel Jakarta
Een uniek energieneutraal 4-sterrenhotel, gelegen op het Java-Eiland in Amsterdam. Met deze voucher krijg je een koffie en een gebakje naar keuze bij Hotel Jakarta op het Java-eiland.

DOK48
Aan de haven van IJburg vind je DOK48, een gezellig eetcafé waar je kunt eten en drinken, met een groot terras aan het water. Met deze voucher krijg je een koffie naar keuze met appelgebak bij DOK48.

We wensen je veel plezier met fietsen voor deze leuke lokale bonnen!